ExceptionAll geselecteerd voor deelname HeldCare-traject!

Na de nominatie voor de ASN Wereldprijs vorige herfst heeft ExceptionAll zich nu weer weten te plaatsen voor een zorgverbeteringsinitiatief: HeldCare! En daar zijn we erg blij mee.

heldcareHet HeldCare-traject is bedoeld om een extra impuls te geven aan sociale ondernemingen en initiatieven in de zorg, om zo te helpen de maatschappelijke impact van deze initiatieven te vergroten. Voor de tien geselecteerde initiatieven betekent dit in eerste instantie een verdiepingsprogramma van acht weken, waarin ze samen én met coaches gaan kijken naar de mogelijkheden om snel door te groeien. Daarna wordt één van de tien partijen geselecteerd voor verdere begeleiding gedurende 1 jaar. Daar hopen we natuurlijk op, maar we kijken ook al enorm uit naar de komende 8 weken waarin we mogen samenwerken met andere inspirerende ondernemers en coaches!

Meer weten over het HeldCare-traject en de andere deelnemers? Kijk dan op www.heldcare.com.

Reageer